2013.12.03. Humanitárius katasztrófa áldozatai úgy vélik

"Tájékoztatásul, mellékelten megküldöm a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnökének, Falus Zsolt Ferenc, 2013. december 4-i tárgyalásához az idézést!

www.bankcsapda.eu/tajekoztatas/a2013-12-01-birosagi-targyalas-elozmenyei-/

 

Átvették:www.bankcsapda.eu/tajekoztatas/a2013-06-26-kozigazgatasi-es-igazsagugyi-miniszterium-atvette-/


E széles társadalmi réteget érintő, - még mindig megoldatlan probléma, még mindig megnyugtatóan megoldásra váró - HUMANITÁRIUS KATASZTRÓFA áldozatai úgy vélik, hogy ez nem más, mint "politikai koncepciós per"!
Annál is inkább úgy gondoljuk, mivel Civil Szervezetünk oknyomozással, észérvekkel, a meglévő tudástárral, okiratokkal alátámasztva tárta fel e termék típust! Civil Szervezetünk ilyen módszerrel dolgozik, így terjedt el a köztudatba, messze elkerülve a erőszakot, törvénytelenséget!


Sajnos óriási hézag keletkezett, ami a törvényességet, igazságszolgáltatást illeti, ezért is gondolják az érintettek, hogy ez nem más, mint egy "politikai koncepciós per"! Szankcionálás, mérlegelés nélküli eljárás indítása!
A mi tevékenységünk, nemzetbiztonsági kockázatot jelent, de (annyi szenvedés, megpróbáltatás után, nem vagyunk hajlandóak beáldozni magunkat) ilyen módszerekkel nem lehet elhallgattatni, becsületes, jó szándékú magyar embereket. Ez nem vezet sehova, csak oda, hogy az elnyomni kívánóknak, előbb-utóbb szembe kell nézni a nép haragjával!


Jelenleg mit látunk! Csak ellentétes kormányintézkedéseket a valóságos helyzettel szemben:
A Kormány kibővítette a Családi Adókedvezményt, változtatás lesz a gyermeket vállalók, gyed, gyes igénybevételét illetően, rezsicsökkentés, két alkalommal történő ingyenes kézpénzfelvétel lehetőségét, a teljesség igénye nélkül!


Ezek mind szépen hangzó, látványos PR, de nézzük a valóságot, nos:
a magyar családok egy negyedét érinti, az uzsorahitel! Kérdésem, ki szeretne ezek után gyermeket vállalni, amikor egyik-napról a másikra utcára kerülhet egy Család! Minden korosztályt érinti e probléma!


Szemünk előtt hullnak porrá a Családok, naponta történnek családi tragédiák, ezek mind-mind erre vezethető vissza, csak nem akarja tudomásul venni, nem akarnak szembenézni az ÁLLAM vezetői!


Ingyenes készpénzfelvétel: ne legyünk már annyira naivak, ne dugjuk már a fejünket a homokba, kedves törvényhozók! Ezen intézkedések negatív hozamait, a bankok, mind-mind tovább hárítják a lakosságra, az ügyfelekre. Ahogy teszik a bankadóval is. Folyamatosan emelik a különböző havi számlavezetési és egyéb költségeket! Tehetik azért, mivel felügyeletlenek a pénzügyi szolgáltatók! A pénzügyi fogyasztóvédelem megcsúfolása, megalázása, hogy olyan vezetője van, aki sem pénzügy-, sem jogi ismeretekkel nem rendelkezik!


Érdeklődéssel, bizakodással várjuk a média, a sajtó képviselőit az objektív tájékoztatás szellemében!


Köszönettel:
Mácsai Rozália
B.É.C.S.