2014.06.09.Az ALSÓNEMŰNKET, személyesen szeretnénk átadni Matolcsy György jegybankelnök Úr részére !

2014 június 20.-án ismételten fel kell hívnia Egyesületünknek a figyelmet arra a tényre, hogy a devizahitelesek évek óta tartó kálváriáját elsődlegesen a Magyar Nemzeti Bank egyedi válságkezeléssel összefüggő tevékenysége eredményezi és eredményezte.... mely lényegében azt jelenti, hogy a forint árfolyam gyengülése nyereséget, míg az árfolyam erősödése veszteséget eredményez a Jegybank számára !

A Magyar Nemzeti Bank az európai központi bankok tagja, így alapos a gyanúja az Egyesület elnökségének, hogy az Európai Központi Bank egyes európai jegybankokkal közösen végrehajtott devizapiaci intervenciójának a következménye, hogy adott devizákkal (japán jen és a svájci frank) szemben a forint árfolyama 100 % feletti mértékben gyengült !

A Magyar Nemzeti Bank devizabefektetéseinek a hozama a rekord méretű devizatartalék -mely gyakorlatilag a forint gyengülésén keletkező árfolyamnyereség- a hazai devizahiteles emberek és családjaikkal szembeni NEMZETI UZSORA következménye !

GYERE EL TÁMOGASD AZ AKCIÓNKAT !

Találkozunk 2014 június 20.-án 13.00-kor a Szabadság téren (MNB bejáratával szemközt lévő téren a Bankcenter előtt) FONTOS, ezért arra KÉRÜNK, HOGY HOZZ MAGADDAL EGY ALSÓNEMŰT, mert a nemzeti uzsora áldozataival szembeni végrehajtások a teljes bárhol fellelhető vagyonra folytatódnak, annak ellenére, hogy a jelzáloghitelek jelentős része ingatlanon alapított önálló zálogjog fedezete - hitelbiztosítéki érték (!) - mellett került, az ügyfelek részére értékesítésre !
A végrehajtó mindent visz, még az alsóneműt is !

Az álláspontunk szerint a hazai pénzügyi felügyelettel is összevont Magyar Nemzeti Bank, I. rendű felelőse a kialakult helyzetnek !

Tisztelettel :
Falus Zsolt Ferenc
Elnök
Bankcsapda Egyesület