2016.11.01. Előző tartalommal egy újabb felhívást küldött a NAGY & TRÓCSÁNYI ügyvédi iroda, az UniCredit Bank Hungary Zrt. nevében.

EZT NEM HISZEM EL, ÚJABB FIGYELMEZTETÉS, ILLETVE FENYEGETÉS ÉRKEZETT !

Lényegében az előző tartalommal egy újabb felhívást küldött a NAGY & TRÓCSÁNYI ügyvédi iroda, az UniCredit Bank Hungary Zrt. nevében.

A pontosított felhívásban az ügyvédi iroda egyszer Falus Zsolt majd Falus Ferencként kezel és jelzi, hogy velem, mint magánszeméllyel szemben és az Egyesülettel szemben is vagyoni és nem vagyoni kártérítést kíván érvényesíteni.

Csak halkan jegyzem meg, hogy a videó eltávolíttatása volt talán ennek a történetnek a legnagyobb reklám, mivel nekem közvetlenül sem módom, sem lehetőségem nincs arra, hogy a különböző helyekről a videó eltávolításra kerüljön, mellesleg azt gondolom erről az egészről, hogy a hírtv lehet ennek a banki reakciónak a valódi célpontja és hátterében még a bankkal szembeni végrehajtási eljárásom megakadályozása állhat ...

Azt gondolom, hogy a bank nyilvánvaló ügyvédi fenyegetéssel kívánja elérni azt, hogy a vele szemben folyamatban lévő végrehajtási eljárás megszűnjön ...

(Az ügyvédi iroda kifejezett kérésem ellenére továbbra sem csatolta a ügyvédi meghatalmazását a felhívásaihoz)

A bank munkatársai és az ügyvédeik a végrehajtási eljárás során már jelezték, hogy 50 ügyvéd fog velem foglalkozni, az utolsó fillért is elperelik tőlem, a gyermekem és az unokám is fizetni fog ...

Mivel a bank eddig is a totális kifosztásomban volt érdekelt,ezért szeretném ha végre tiszta vizet önthetnénk a pohárba, legyen világosság devizahitel ügyben, ennek érdekében a peres eljárást vállalom.

Tájékoztatom a Tisztelt Ügyvédi Irodát is, hogy visszautasítom a felhívásában közölt állításokat, azok teljességgel megalapozatlanok, mivel kijelentéseimmel rémhíreket nem terjesztettem és a hitelintézetek a kölcsönszerződésekből származó kockázataikat kezelték, illetve kiküszöbölték, adott esetekben áthárították, transzferálták.

Kedves Sorstársak, Barátaim, Ismerőseim !

A helyzet egyértelműbb már nem lehet, napirendre kerül végre a devizahitelezés és annak valódi háttere, ezért kérem tőletek, hogy legyetek aktívabbak és figyeljetek !

Üdvözlettel :

Falus Zsolt Ferenc
Elnök
Bankcsapda Egyesület