2016.10.29. A kockázatkezelés és a jogellenes adatkezelés az Igazságügyi Miniszter irodája szerint rémhírkeltés!

EZT OLVASD EL DEVIZAHITELES !

Ez az email üzenet most jutott el hozzám, azt gondolom, hogy ebből perek és feljelentések lesznek !

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. meghatalmazásból és képviseletében eljárva az alábbi felszólítást intézzük Falus Zsolthoz, a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnökéhez.

A Hír TV Magyarország Élőben című műsorának 2016. október 28-i adásában sugárzott interjúban Falus Zsolt mint a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnöke olyan, az UniCredit Bank jó hírnevét és üzleti érdekeit sértő, teljességgel alaptalan, a rémhírterjesztéssel egyenértékű állításokat hangoztatott, amelyek mind az UniCredit Bank mind a teljes magyar bankszektor iránti bizalom megingatására alkalmasak, ennélfogva a magyar nemzetgazdaság egészére súlyos kihatással bírnak és mint ilyen, beláthatatlan mértékű közvetett és közvetlen károkat okozhatnak és büntetőjogi következményeket is maguk után vonhatnak.

Az UniCredit Bankot emiatt érő, illetőleg fenyegető vagyoni és nem vagyoni károk miatt jogfenntartással élünk és készek vagyunk a kártérítést a jog minden eszközével korlátlanul érvényesíteni, mely kárigényünk Falus Zsolttal szemben a sugárzott interjú bármely más médiumban vagy a közösségi médiában történő, akár részbeni megjelenése, idézése vagy hivatkozása esetére egyaránt kiterjed és büntetőjogi következményekkel is bír.

Felszólítjuk Falus Zsoltot, hogy a károkozó magatartását haladéktalanul szüntesse be, és tegyen meg haladéktalanul mindent annak érdekében, hogy a felvétel más médiumban történő, akár kép vagy videó formájában történő, részbeni vagy teljes megjelenését, idézését vagy hivatkozását megakadályozza, az esetlegesen már megjelent vagy a későbbiekben megjelenő tartalmak törlése iránt pedig haladéktalanul intézkedjen.

Jogfenntartásunk és kárigényünk valamennyi lehetséges jövőbeni, az UniCredit Bankot jó hírnevét sértő és károkozó magatartásra is kiterjed és magában foglalja a büntetőjog eszközeinek alkalmazását.

https://www.nt.hu/email2012/img/nt-logo.png

Dr. Varga Zoltán

Partner

Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda
H-1126 Budapest, Ugocsa utca 4/B