2017.01.02. Titkosszolgálati "átigazolás"!

FELHÍVÁS !

NEM VÉLETLENÜL IGAZOLTAK -AZ ALKOTMÁNYVÉDELMI HIVATALTÓL- FŐKÉMEK A MAGYAR NEMZETI BANKHOZ !

Szerintem valódi titkosszolgálati munka volt, hogy a rövid 7 perces hírtv-s riportot gyorsan eltávolították, ebben a riportban beszéltem arról, hogy a bankok a devizahitelezés kockázatait kezelték, kiküszöbölték, melynek köszönhetően hátradőlve nézhették végig az adósok vergődését és "korlátlan" mértékű árfolyamveszteségét !

A riport 25000 feletti (!) ajánlása alapján nyilvánvaló, hogy most olyan rétegekhez eljutott volna ez a videó, akiknek eddig a média egyoldalú tájékoztatása miatt a bankok működése és kockázatokkal szembeni közömbösségének oka, nem közérthető.
A szerződések fenntarthatósága elvileg a felek kölcsönös érdeke, de csak elvileg, mert a bankok a hitelezési- és árfolyamkockáztot kezelték, hitelkockázati transzfertermékekkel áthárították olyan üzleti partnerekre, mint a biztosítótársaságok, központi bankok és kormányok. A hitelezői kockázatkezelés költségeit a bankok szükségszerűen áthárították az adósokra, melyek a kamatokba beágyazódtak.

A devizahitelezésben lévő állami és jegybanki, valamint fajsúlyos külföldi pénzügyi intézmények szerepvállalása miatt a fogyasztói jogaink és érdekeink érvényesítése folyamatosan akadályokba ütközik, ezért a közös probléma megoldása érdekében az adósok összefogása elengedhetetlen, kérlek titeket, hogy figyeljétek felhívásainkat, mert 2017. február hónapjában végérvényesen szeretnénk a tisztességes megoldást kikényszeríteni !

Tisztelettel :

Falus Zsolt Ferenc
Bankcsapda Egyesület