2017.05.10. A devizahitelezés Magyarország egyedi válságkezelésének a része,

HA SOKAN MEGOSZTJUK EZT A POSZTOT, AKKOR KÖZÖSEN MEGSZERVEZZÜK A "D-DAY" NAPOT, MELY NAPON NYILVÁNOSSÁGOT BIZTOSÍTUNK AZ ÁLLAMMAL ÉS A JEGYBANKKAL SZEMBENI SÚLYOS SPEKULÁCIÓS VÁDAKNAK ÉS ÉRVÉNYESÍTJÜK JOGAINKAT !

A devizahitelezés Magyarország egyedi válságkezelésének a része, a Magyar Állam és a Magyar Nemzeti Bank konszolidációjának eszköze ...

Újra és újra ledöbben egy-két érdekvédő, hogy a bírósági jogértelmezés és jogalkalmazás során az ítélkezési gyakorlat nem a devizahiteleseknek kedvez, azonban ennek a hátterében lévő állami és jegybanki érdekeltséget (a devizahitelezésben való szerepvállalás) már nem kívánja figyelembe venni, pedig itt kőkemény elfogultságról van szó, az állammal és intézményeivel szemben.

Így ezt a falat kár ostromolni, be kell látnia végre minden érintettnek, hogy az állam és a jegybank szerepvállalása a deviza ügy tisztességes megoldásának az akadályát képezte és képzi !

DEVIZA ÜGYBEN AZ ÁLLAM ÉS A JEGYBANK A FOGYASZTÓKKAL SZEMBEN ÁLLÓ ELLENÉRDEKELT SZEREPLŐ !

A devizahitelesek számára kedvezőtlen jogalkotás, törvények, ítéletek és jogegységi határozatok, egy teljesen elfogult környezetben születtek és születnek a jövőben is !

Az Európai Unió intézményei előtt ismert a Magyar Állam és a Jegybank devizahitelezésben való szerepe, ezért kétséges számomra, hogy deviza ügyben elfogulatlan döntés meghozatalára képes ...

A Magyar Állam és a Jegybank a forintgyengülésnek köszönhető ezermilliárdos mértékű árfolyamnyereségéről, nyilvánvalóan soha nem kíván lemondani, ezt ki kell kényszerítenie ennek az ügyfélcsoportnak !

Jó alkalom lehetett volna a fentiek és más tények bizonyítására is 2017. május 15. napja, mely napon tárgyalta volna a Fővárosi Törvényszék az UniCredit jóhírnevét állítólag sértő kijelentéseimet, azonban a peres eljárástól a felperes bank "ELÁLLT".

A közösségnek, ennek az ügyfélcsoportnak és minden érintettnek össze kell fognia, mert ezekhez a

"VÁDAKHOZ ÉS JOGAINK ÉRVÉNYESÍTÉSÉHEZ"

tömeg kell, tájékozott és felháborodott tömegek !

-Véleményedet, álláspontodat vagy javaslataidat küld el nekünk a bankcsapda@gmail.com -címre.

Tisztelettel :

Falus Zsolt Ferenc
Elnök
Bankcsapda Egyesület