2018.05.16. BAJOK LEHETNEK A BIZTOSÍTÁSOKKAL!

Korábban közzé tettük, hogy baj van a hitelfedezeti- és életbiztosítások környékén, most közel 70 milliós bírságot kapott a Generali Biztosító Zrt. 

mno.hu/gazdasag/allami-bank-es-egy-biztosito-zsigerelte-ki-a-csaladot-majd-hibat-emlegettek-2449526

ezzel kapcsolatban MTI közleményt is kiadtunk "Nagy baj van a hitelfedezeti életbiztosítások környékén" -címmel, (2018.02.14.) 

os.mti.hu/hirek/134183/a_bankcsapda_erdekvedelmi_civil_szervezet_kozlemenye

sőt erről tájékoztattuk a Magyar Nemzeti Bankot is.

Most az a kérdés, hogy mi van és mi lesz azokkal az ügyfelekkel, illetve azokkal az örökösökkel (ha időközben az adós vagy adóstárs elhalálozott) akiket a bankok és/vagy a biztosító társaságok "tévedésből" arról tájékoztattak, hogy a szerződéshez nem tartozott biztosítás ...

Várjuk az érintettek jelentkezését, kérdéseket és megkereséset az olyan esetekben, ahol az adós sajnálatosan elhalálozott (pl. hitelkártya, jelzálogszerződés stb.) és az örökösök bizonytalanok a hitelfedezeti biztosítás létezésével, megszűnésével, vagy az érvényesítésével kapcsolatban. , Kérjük, hogy az email üzenetekhez okiratokat, szerződéseket, ne csatoljatok, lehetőség szerint a tapasztalataink alapján segítünk a felmerülő kérdések tisztázásában.
bankcsapda@gmail.com

A hasonló ügyekben kifejezetten javasoljuk a Magyar Nemzeti Bank Felügyelet vagy a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ előtt panaszbeadvány és bejelentés alapján, felügyeleti és fogyasztóvédelmi eljárás kezdeményezését.
Cím: 1534 Budapest BKKP Postafiók: 777.