Az Állam végső hitelezői szerepre készül

A tevékenységünknek köszönhetően

A tevékenységünknek köszönhetően nyomás alatt tartjuk a hatóságokat és intézményeket, azonnali megoldás valóban nincs, egy harcnak vannak fokozatai... ahogy a sütemény megsütéséhez is idő kell, valóban a tegnapi megoldás is késő lenne, de ezért felhagyni és félreállni badarság lenne.

A mai nap is kemény kihívást intézünk hatóságaink felé, ezt nyíltan tesszük, így a mai nap folyamán megosztásra kerül a tényfeltárásunk mely újabb "mankót" ad azoknak akik már és akik majd fellépni szándékoznak a bankjaikkal szemben !

A tényfeltárás a banki konstrukció egyoldalú kamat változásaival kapcsolatos szélhámosságról, tisztességtelenségéről valamint a kialakult helyzet haszonélvezőiről rántja le a leplet !Intézményi kamatspekuláció történt... előzetesen ennyit elárulhatok !

 

Részlet....


1991. évi XXV. törvény a tulajdonviszonyok rendezése érdekében, az állam által az állampolgárok tulajdonában igazságtalanul okozott károk részleges kárpótlásáról :

Az Országgyűlés a tulajdonviszonyok rendezése, a forgalmi viszonyok és a piacgazdaság jegyében szükséges vállalkozások biztonságának megteremtése érdekében - a jogállamiság elvétől vezérelve, a társadalom igazságérzetét és teherbíró képességét egyaránt figyelembe véve - az állam által az állampolgárok tulajdonában igazságtalanul okozott károk orvoslása céljából a következő törvényt alkotja…

 


...az újabb tényfeltáró anyagból, melyből egyenesen ez következik sorstársak !

Falus Zsolt Ferenc