Kanada meg fog kapni tőlünk a hazai devizahitelezéssel kapcsolatosan minden okiratot, dokumentumot !

Ezek már a hazai hatóságok rendelkezésére állnak, közel fél éve... ezalatt semmi nem történt, illetve annyi, hogy "nincs illetékessége" és a "cselekmény nem bűncselekmény" ....

A hazai pénzügyi és jogi elit egy része naiv vagy elfogult vagy simán fogalomtalan...

 


Vannak saját hatóságaink ez igaz... de van-e kellő szakértelem és bátorság itt ahhoz, hogy meghozzanak egy döntést és akár indítsanak-e vizsgálatot ügyünkben ha a nagyságrend több ezer milliárd forint (deviza szerkezetű) ?

A "Tanú" nem csak egy film.... a történelmünk egy része, ábrázolása.

A mi történetünk nem egyszerűen bank és ügyfél viszonyáról szól... ha erről szólna már régen felénk billent volna az igazság mérlege ! A bank ezen az ügyleten egyszerűen rajtavesztett volna, ez a világban mindenhol így működött volna itt is...

Itt ellenérdekeltté vált egy súlyos hazai intézmény ami meghatározza a történetünk befejezését, ha széles körben nyilvánosságra kerül akkor ennek súlyos kihatása alapjaiban rázza szét a világ regnáló pénzügyi hatalmát, hatalmait !

Az ellenérdekeltség nem csak a jeles hazai intézménnyel kapcsolatban állt elő - aki a PETÍCIÓNKRA SEM VÁLASZOLT ! - hanem, az ő refinanszírozóival is, így Mi a nemzetközi valutaalappal és európai központi bankkal állunk szemben.... amihez természetesen korábban európai jóváhagyás is volt ! Sajnos hazánkban ezt szépen leszabályozza a pénzügyi jog, így a hazai felügyeletek és hatóságok szoros együttműködésében kivitelezett, végrehajtott kifosztó és halálos végeredményű hadműveletről kell beszélnünk !

Ami nekünk káros és kilátástalan élethelyzetet teremt az a másik oldalnak egyértelműen óriási és VALÓS nyereséget eredményez !

A hazai média egy jelentős részének a hallgatása miatt kell folyamatos demonstrációval felkelteni a nem elfogult és nem ellenérdekelt világ figyelmét arra ami itt folyik és amit itt folytatnak ellenünk ! Aki ezt ellenünk fordítja azzal kapcsolatban vélelmezhetjük az ellenérdekeltséget.... vagy a már hangoztatott fogalomtalanságot !

Sok erőt és kitartást kívánok Mindenkinek !

Falus Zsolt Ferenc

Jelenleg kb. 300 ezer magyar él kint Kanadában

Jelenleg kb. 300 ezer magyar él kint Kanadában... most sem mi idéztük elő ezt a tarthatatlan helyzetet, előidézték nekünk... nyilvánvalóan egyesek még hazánkban egy polgárháborút is elviselnének ennek következményként... én azt mondom, hogy
most a lehetőségét kell megteremteni annak, hogy ebben a lehetetlenült, életveszélyes, helyzetben aki akar annak joga és esélye legyen az emberi élethez !

Ma itt a jogfosztottság és a súlyos intézményi ellenérdekeltség miatt ez nem lehetséges emberek, családok milliói számára... Kanada egy ország... az ő tájékoztatása után, az ő véleménye alapján vagy rendeződik helyzetünk vagy nekünk kell rendeznünk... nyilvánosságot és tisztességes eljárásokat akarunk !

Nem mi kérünk sokat a hazai hatóságoktól, ők nem akarnak tenni semmit... alappal vélelmezheti minden deviza áldozat, hogy tisztességes hatósági eljárásokban illetéktelenség és fogalomtalanság miatt nem fog részesülni... a minimum emberi túlélési reakció ilyenkor, hogy "elvi" menedékjogi státuszért folyamodunk és az ügyben történő állásfoglalást kérünk egy valóban szabad és független országtól, aki már korábban is megsegítette a magyarokat (56-osok befogadásával is)


Falus Zsolt

 

Az igazolt jogsérelmeinket meg kell állapíttatni egy független országgal

 

Az igazolt jogsérelmeinket meg kell állapíttatni egy független országgal, hazánk hatóságai eltűrik és tétlenek a velünk szemben folytatott nyilvánvaló okiratokkal igazolható bűncselekményekkel szemben...

Nem szabad némán ezt tovább tűrnünk,hazánk hatóságainak feladatát végeztük és végezzük el a mai napig is !

A lakossággal, azaz a velünk szembeni ellenérdekelt jegybanki befektetés okozta és okozza a problémát... nem valósulhatott meg a valós jegybanki függetlenség, az intézmény sok ezer milliárdos pénzügyi befektetése során a forint erősödése bedöntötte volna az egész országot ! Nem ez történt.... véletlen lenne ?!


Ezt az IMF egy szakmai tanulmányban tulajdonképpen "tiltott gyümölcsnek" tartja... hazai jegybank "eladja a hátát egy idegen devizában" ! Ez az ellenérdekeltség gyakorlatilag árfolyamnyereséget eredményez, amit mi hazai deviza nyilvántartott lakosság fizetünk meg... fizetnénk meg... "mission impossible"

Az előállított helyzet nem véletlenül következett be... megelőzte az intervenciós sáv eltörlése, ami az euróhoz való árfolyam rögzítettség miatt az euró keresztárfolyamai révén a forint "biztonságban" érezhette magát.... spekulációs támadásokkal szemben is ! "LIMITÁLHATÓ KOCKÁZATOK HELYETT, KORLÁTLAN ÁRFOLYAMKOCKÁZATOT ÁLLÍTOTTAK ELŐ !"

A nyilvánvaló ellenérdekeltséggel szemben "vélelmeznünk" kell az előidézett állambiztonsági és nemzetbiztonsági kockázat miatt a hatósági ellenérdekeltséget, esetlegesen a koncepciós eljárásokat is !

Az igazunk következménye kártérítés, kárpótlás, felelősségre vonás...

...tagadnak és takarnak ameddig bírnak !

Egyetlen reményünk a szabad világ állásfoglalása, véleménye, segítsége....