KÖZLEMÉNY!

A Bankcsapda csoport nevében és képviseletében kijelentem, hogy a számos deviza hitelezéssel kapcsolatos csoportoldalon már megjelent nyílt "ügyfélhalászattól" elhatárolódunk.

A kezdeményezés valós célja érthetetlen és követhetetlen, "egyedüli" céljaként az érintettek adatainak a megszerzésén túl a majdani jogi képviseletének az ellátását tartom.

Az adatok használata i
s aggályos, valamint az a nyilatkozat tartalma szerinti keresetindítási szándéknyilatkozat is. A kereset tartalmát és a kereset költségeit a nyilatkozat felhívása nem is tartalmazza, takarja. Jelenleg is van már ügyvéd aki a jussáért sorstársat perel, keresetbeadás nem történt, mivel az érintett álláspontja és véleménye egyáltalán nem érvényesült, ki lehet jelenteni vannak BLANKETTA keresetek.


A nyilatkozat jelentőséggel akkor bírna, ha valós szándékot takarna és semmiképpen nem "kikényszeríthető" szándékot.

A nyilatkozat felhívói névtelenek, de bizalmat akarnak és elvárnak. Felhívtuk már a figyelmet arra, hogy jogi lépéseket indokoltnak tartunk a bankokkal szemben, de ismeretlen kereset tartalom nélkül, ezek felelőtlen nyilatkozatok.

A remélt nyilatkozat tehát ismeretlen tartalommal és ismeretlen költségekkel bír... ezek ismeretlensége folytán a kiszolgáltatott társadalmi csoport a jól felkészült ügyfélhalászok martaléka lehet. Az adatok birtokában pedig számos kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetnek az adósok !

A Bankcsapda csoport a "per szándék nyilatkozat" bizonytalan, ismeretlen személyiségei és azok valós szándékai miatt elhatárolódik.

Tisztelettel : Falus Zsolt Ferenc /Bankcsapda csoport/

Frissen érkezett sorstársaknak és a régebbieknek emlékeztetőül...


A deviza nyilvántartás kockázata az árfolyam alakulása, mert kedvező kamatozás érdekében deviza tőke nyilvántartás jött létre - ugyebár a kamatok banki árazása a közröhej kategória, ezt most hagyjuk - volt forint forrás és egyéb deviza forrás az ügylet mögött !

A forrásdeviza és a nyilvántartásra került deviza nem kell megegyezzen, erről szerződéseink sem szólnak... sok féle-fajta banki ügylet van, ilyen a kamatswap, kamat csere... megkapom a kedvező kamatot, ha a tőkét devizában tartják nyilván, kamatcsere tőke cserét eredményezett, ami nyilvántartásra került "névlegesen"... logikus, hogy az árfolyam megfizetésével a nyilvántartásra került deviza akár előállítható a hitelező részére... jogosulttá váltam a nyilvántartásra került deviza kamataira...

 


Az ügyletnek, elszámolásnak árfolyamfüggősége van... egy árfolyamtól a hitel fedezetlenné és fizethetetlenné válik... ezért létezik jövedelem-törlesztő és hitelérték-fedezet arány... így hitelfelvételkor meghatározható lett volna, ha akarták volna, hogy kinek mi az az árfolyam mely után a fedezet már nem nyújt megfelelő fedezetet, és a jövedelem már nem elegendő a törlesztésre... ha meghatározták volna akkor azt is meg kellett volna határozni, mi ekkor a teendő, itt jön a képbe a kockázatvállalási kedv és képesség,azaz a kockázatkezelés szükségessége...

Egy árfolyamértéknél a deviza nyilvántartás kamatozással elért előnye elpárolog, ez is szempont... ugyanis a tőke tartozás forint ellenértéke az árfolyammal nő !

Szóval amit eltagadtak, okkal tették... nyereségvágyból, ez aljas szándékot takar... ami takartsága miatt nem semmisségi ok, hanem büntetőjogi kategória !

Falus Zsolt Ferenc