2014.11.14.Felhívás!

Mint a B.É.CS.Oknyomozó és Tényfeltáró-munkacsoportjának vezetője felhívással fordulok hozzátok!
A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet Elnökének (Falus Zsolt Ferenc) nyilatkozatait, vele készült interjúkat hallhattátok, láthattátok. állításait aggálytalan tartalmú tényközlő okiratokra alapozza, melyet csoportunk az elmúlt három év alatt feltárt, Különös tekintettel az elmúlt tíz hónap megfeszített munkatempójának köszönhetően, sikerült beazonosítanunk az ügyletekben érintet világ és országos intézmények érintettségét is.
Az amerikai kitiltási úgy kirobbanásának ideje, megegyezik a nyomozati szakaszaink lezárásának, és az érintett fél felkeresésének idejével.

 

Amit eddig senki nem mert kimondani hazánkban, mi megtettük. A pénzügyi érdeksérelem miatt, Amerika válasza a kitiltás. Azt talán kiemelnem sem kell,hogy ezzel a Magyar Állam diplomáciai nyomás alá, zsarolhatóvá vált.

 

A piaci alapon való forintosítással legalizálni kívánják a hazánkban elterjedt uzsorát. Ezt akiben még szikrányi emberség is fellelhető, a magyar nemzet árulásának tekinti.

 

Felszólítom a Magyar Országgyűlés minden egyes tagját, hogy kövessenek el mindent a törvény elfogadásának megakadályozása érdekében.

 

Mert ez a törvény a lakosság nyilvános kivégzése, annak törvényben való iktatása.

 

Sorstársaim, harcostársaim! Ha és amennyiben a Parlament mégis folytatja nemzetellenes tevékenységét, megnevezzük azt a helyet, ahol a "devizában nyilvántartott és végletekig uzsorázott sorstársaink "jogorvoslatot gyakorolhatnak".

 

A kialakult súlyos helyzetre való tekintettel azt kell mondanom, hogy aki nem velünk azaz uzsorások oldalán.Minden sortársamat kérem értesítse családját, barátait ismerőseit, és helyezze magát riadókészültségbe november 17-re!

 

Zárom soraim egy elhíresült párbeszéddel:
-akkor beállsz közénk?
-nem.,vezetlek titeket!
Grell Antal
B.É.CS.